Home       Servicii       Portofoliu       Newsletter       Contact    

tilda  Identitate Corporativa

Poza

Descriere:

Naming, sigla, slogan sunt elemente fundamentale ce definesc centrul identitatii unei firme. O identitate autentica si distinctiva ofera posibilitatea dezvoltarii eficiente a notorietatii, ocuparii unui loc definit in mintea si inima consumatorilor, construirii loialitatii clientilor si orientarii intentiei de cumparare.

Prin toate acestea identitatea corporativa reprezinta nucleul functional al eforturilor de marketing si baza dezvoltarii permanente a vanzarilor.

proiecte din categoria Identitate Corporativa 

tilda  SEO - Optimizare pentru motoare de cautare

Poza

Descriere:

Pentru a-si indeplini scopul orice website are nevoie de vizibilitate, de prezenta pregnanta, continua si fara echivoc in fata pietei tinta, in aria de perceptie si informare.

Strategiile de optimizare asigura aceasta prezenta prin afisarea site-ului pe prima pagina a motoarelor de cautare pentru cuvinte cheie relevante si frecvent utilizate de piata tinta. Rezultatul: trafic relevant, rata ridicata de conversie si transformarea site-ului in exponent al strategiei de vanzari.

proiecte din categoria SEO... 

tilda  Web Design

Poza

Descriere:

O modalitate eficienta si rapida de comunicare, web site-ul reprezinta in mediul online extensia personalitatii firmei si a valorilor sale intr-o exprimare complexa, dinamica si accesibila pietei tinta fara limitari de spatiu si timp.

Combinatie unica intre carte de vizita, catalog si forta de vanzare, website-ul constituie investitia in oportunitatea de a ajunge la clienti direct, rapid si cu toate informatiile de care este nevoie pentru obtinerea rezultatelor vizate.

proiecte din categoria web design ...