Home       Servicii       Portofoliu       Newsletter       Contact    

nwspic
REM Brand - noua identitate online


Pe 11 iunie 2009 REM Brand a lansat noua imagine online a firmei. Aceeasi adresa www.rembrand.ro, o noua infatisare: mai dinamica, mai complexa, mai flexibila. Noul website a reprezentat un proiect de regandire a expresiei vizuale REM Brand pentru mediul online cu pastrarea intacta a fondului de valori, principii, a nucleului grafic si coloristic.

Ne-am dorit sa aducem identitatii online energia, pasiunea si entuziasmul ce caracterizeaza personalitatea firmei, comunicarea cu clientii si partenerii si modul de abordare al fiecarui proiect.

Ultimii ani au insemnat pentru noi extindere, experienta, diversitate si satisfactie profesionala determinata in primul rand de rezultatele obtinute, de oamenii cu care am colaborat si colaboram in continuare si de expunerea permanenta la noi provocari.


Noua identitate online exprima toate aceste elemente prin spatiile largi, liniile simple si combinarea inedita de forme, umbre si culori. Exprima in acelasi timp dinamismul si deschiderea ce caracterizeaza proiectele prezente si viitoare, parte a viziunii de abordare integrata a proiectelor de identitate.

Prin evolutia actuala a internetului ca mediu dinamic si relevant de promovare si propagare a identitatii unei firme, dezvoltarea serviciilor de web design si seo alaturi de cele de identitate corporativa, decisa initial pe argumente de diversitate a ofertei, s-a impus intre timp ca oportunitate determinata de necesitatile pietei.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de firma noastra si proiectele realizate pana acum va invitam sa vizitati noul site.